KONYA / MERAM - Atatürk İlkokulu

Ara

Okulumuz Sınıf Öğretmenleri Tülin ARSLANPINAR, Sunay EFE ve Özkan SEYREK Antalya da Düzenlenen 8. Ulusal e-Twinning Konferansına Davet Edilmiş Olup Ödüllerini Almışlardır.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü ortaklığında yürütülen "Güvenle Büyü Çocuk Projesi" kapsamında    velilere ve öğretmenlere psikologlar tarafından "çocuk istismarı ve ihmali" konulu seminer verildi.

Ekm

Sınıf Öğretmenimiz Esat ÖNEY ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Ahmet Nezih TURAN  Temmuz 2017 Tarihi itibari emekli olmuştur.

Ekm

Eğitim ve öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacıyla yürütülen “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” ne 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında 3357 başvuru yapılmış ve okulumuzun "Farkınızın Farkındayız" projesi bölgesel ödül almaya layık görülmüştür.

Ekm

Okulumuz Rehber Öğretmeni Selin KARAMAN tarafından anasınıflarımızda "Kurallar Bizim İçin Var" etkinliği yapıldı.

Ekm

Okulumuz Rehber Öğretmeni Neslihan KUTLU tarafından okul öncesi ve 1.sınıf velilerimize "Çocuğun Okula Uyumu ve Bu Süreçte Aileye Düşen Görevler" konulu seminer verildi.

Ekm

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuzda Yürütülen eTwinning projeleri Ulusal Destek Servisi tarafından "Ulusal Kalite Etiketi" ile ödüllendirildi.

İlköğretim Haftası Kutlandı