KONYA / MERAM - Atatürk İlkokulu

e-twinning

May

Okulumuz 3-C sınıfı e Twinning günü kutlamalarını coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi. Bu güzel günü sınıfımız 1.sınıftan itibaren kutlamaktadır. 3-C sınıfı öğretmeni Sunay EFE okul bahçesinde uçurtma,balon uçurma şenliği düzenleyip kültürel çeşitlilik ile ilgili resimler yapmışlardır. Öğretmenimize,öğrencilerine ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

Anasınıfı öğretmeni Fatma DEMİR´in başlatmış olduğu ´´Lalelerimle Annemin Kalbini Süslüyorum´´ adlı e-twinning projesi ile ilgili çalışmalarımız  ´´Anneler Günü´´ etkinliğimizle sona ermiştir. Annelerimize öğrenciler kendi yetiştirdikleri laleleri hediye ettiler. Okul idaresi ve öğretmenimizin anneler gününe özel çiçek sunumlarıyla etkinliğimiz sona ermiştir.

Mrt

Okulumuzda 2015 yılından itibaren e twinning projesine büyük önem verilmektedir. Sunay EfE, Özkan SEYREK, Arzu ALTUNTAŞ,Tülin ARSLANPINAR ve Bilgi ERBEN işbirliğiyle e twinning kulübü kurulmuştur. e twinning kulübü rehberliğinde proje ekibi kurulmuştur. Konya il milli eğitim müdürlüğünün  e twinning projelerini yaygınlaştırmak için başlattığı ´´Her Okulumda E Twinning´´ Projesinin ortaklarındandır. Okulmuzda geniş bir alanda e twinning panosu oluşturulmuştur. Okulumuzun dış cephesinde herkesin görebiliceği e Twinning tabelamız mevcuttur.

Şbt

Okulumuzda velilere ve öğrencilere yönelik güvenli internet kullanımı konusunda Rehberlik servisi tarafından seminer düzenlenmiştir.Ayrıca sınıf öğretmenlerimizden Tülin Arslanpınar Avrupa ve Ulusal okullar arasında yapılan canlı bağlantıya sınıfıyla beraber katılmıştır. Sınıf öğretmenlerimizden Sunay EFE hafta boyunca velilerinde katıldığı seminerler düzenlemiş olup farkındalık eğitimi vermiştir.

Ekm

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuzda Yürütülen eTwinning projeleri Ulusal

Destek Servisi tarafından "Ulusal Kalite Etiketi" ile ödüllendirildi.

Ekm

Türkiye genelinde aynı günde uygulanan eTwinning İftar Etkinliği kapsamında 8 Haziran Perşembe günü eTwinning Konya ailesi Dedeman Otel’de iftar yemeğinde bir araya geldi.

Mrt

Konya  Meram Atatürk İlkokulu 1-C sınıfı öğrencileri öğretmenleri Sunay EFE rehberliğinde e Twinning projesinde Konyamızı tanıtacaklar..