Görme Engelliler

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödüllerinde 2.yılında da ödüllendirildi

Eğitim ve öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacıyla yürütülen “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” ne 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında 3357 başvuru yapılmış ve okulumuzun "Farkınızın Farkındayız" projesi bölgesel ödül almaya layık görülmüştür.

2 Yılda 2 defa başvuru yaptığımız Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Ve Öğretimde Yenilikçilik 2.yılında da ödüllendirildi.  İlk ödülünü geçen yıl “Küçük Adamlar Büyük Adımalar” projesi ile alan okulumuz bu yıl da “Farkınızın Farkındayız” projesi ile 2.kez ödüle layık görülmüştür. Proje Özel Eğitim Sınıfımız ve 2.sınıflarımız birlikte yürütmüşlerdir.

Ödül töreni 16 Kasım 2017 tarihinde Ankara’da yapılacaktır.